Live tekenen

Je kent vast de zandtovenaar wel! Ik doe iets soortgelijks, voornamelijk tijdens HaFaBra concerten, maar dan op mijn IPad. Het enige wat er nodig is, is een scherm, beamer en een HDMI-kabel die ik aan mijn iPad koppel. Alles wat ik vervolgens teken wordt live op het scherm geprojecteerd.
Je kunt je voorstellen dan ik over elke kleur en kwast beschik die je maar kunt bedenken, hartstikke handig!

13 mei was ik te gast bij Harmonie Sneek om daar live te tekenen, die jarig was en een jubileumconcert gaf. Een mooi verslag hierover kun je hier lezen: Fanfare Orkest CMV “Harmonie Sneek” » Oh wat was het mooi. We zweven ervan

Animaties portretten
Verder kan ik ook voorstel animaties maken. Dit kost mij nogal wat uurtjes, maar is zeker de moeite waard! Je kunt hieronder een kortere versie bekijken van een voorbeeld. De lijnen lopen zo inelkaar over dat je een herkenbaar portret van elk lid, en natuurlijk de dirigent, krijgt.

De kleuren zijn naar wens aan te passen. Zijn je verenigingskleuren bijvoorbeeld rood? Een rode lijn kan ook!

Prijzen
Ik werk met offertes, omdat elk concert weer verschillend is. De prijs zal afhangen van het aantal stukken waar ik bij zal tekenen, hoeveel voorbereiding er nodig is, reiskosten enz.

Voor een voorstel animatie hanteer ik een prijs van 15 euro per persoon die ik teken, mocht de groep groot zijn is er wellicht een groepskorting mogelijk.

Neem dus vooral (vrijblijvend) contact met me op!
06 41827556
info.studiovivace@gmail.com